We're Mining Minerals ⛏️ + GIVEAWAY! | The Cycle Malaysia - facenetgame.com

We’re Mining Minerals ⛏️ + GIVEAWAY! | The Cycle Malaysia

Kambing Golek
Views: 118070
Like: 6248
Thank you to YAGER Development for sponsoring this video! Korang boleh click link di sini untuk download game The Cycle’:

● Epic Support-a-Creator Tag: Cambling

▶ Friend:
@RyanSM

▶ Merch:

▶ Join Wakambing Forever Membership:

FOLLOW ME MENGAMBING ▼
Instagram ➔
Facebook ➔
Twitter ➔

Borak-borak dalam Discord ▼

271,349

179 Comments

  1. Macam best game ni tapi tulatu kite takde pc , tgk bing main pun dah cukup

  2. Benda free hoho

    IGN: Neera
    IG: @Renneedhealing

  3. Nk dapat heirloom bloodhound pun payah😂😂

  4. Bing org mana? Saya fan bing dari negeri sembilan.. kalau kak bing tk notice saya tak pe lah.. janji kak bing sentiasa di hati saya.. KAK BING AWESOME

  5. Hai bing..video awak lawak…menceriakan hari2 saya..tapi kan bing..kurang2 kan lah sikit kata2 kasar tu. Takut bebudak yg fan awak terikut2. X shok la dengar. Peace yoo

  6. Bing,When will you continue playing VRChat? And is Purple good and mbek?

  7. Kak bing…bila nk update new video…🥺🥺

  8. Ingat kn boleh main kt mobile😌dh lh benci lh macam ni

  9. Okay maybe aku late comment but baru skrg tersedar lagu intro ni actually ludwig ( Twitch Streamer ) pnya lagu😂

  10. Assalamualaikum dan hai..Tolong like dan subscribe channel saya 😊❤️.
    Saya nak bawak mak ayah saya pergi mekah nanti…Saya sangat menghargai semuanya yang like dan subscribe channel saya ..Saya doakan korang semua…sihat dan panjang umur… Aamiin😊❤️

  11. Tak tahu la boleh lagi tak…
    Kita try eh..

    1. Whyehbi
    2. @Whyehbi

  12. Hai kak maaf kalau lambat ada project sikit 😖😖😖

  13. HAPPY NEW YEAR KAMBING GOLEK…😃

  14. Kak Kambing, bila nak buat Q&A? (just tanya 😔)

  15. MUHAMMAD ARFAN HARRAZ BIN MOHD ASROL Moe says:

    akak bing kenapa tak boleh download
    😢😢😢😢😢
    cakap la bing macam mana nak downloadddddddd. buat video pasal macam mana nak dowload the cycle ni
    plllllllllllllllllllllllllllsssssssssssssssss

  16. video baru lagi aku tengok banyak kali yang lama wkkwkwkwk

  17. Kak Bing sya dh friend bing boleh tk accept sbb nk main sma2

  18. Don't forget to drop your in-game ID & ig username 😄

    1. Cambling
    2. @kambinggolekk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *